Joyful Giftcard

Gåvokortet alla väljer!

Gåvokortet som passar alla tillfällen!
Oavsett anledning är det alltid trevligt att bli uppvaktad. En gåva i dessa tider betyder mycket. Det är det perfekta sättet att visa sin tanke, premiera en arbetskollega, eller att fira en person på avstånd, är att ge en gåva dom själva får välja. Du kan också lägga till en personlig hälsning. Vårt beda utbud av kort och valörer gör det lätt att hitta rätt nivå på din gåva.

Ta tillfället i akt och ge bort Gåvan alla väljer.

 

Summercard

Många väljer att uppmärksamma sin personal och sina kunder med en liten gåva inför sommaren, kanske istället för en sommarfest. När vi inte kan ses och fira födelsedagar eller uppmärksamma varandra på plats är detta en mycket fin gåva då mottagren själv väljer en personlig present. Vi har många olika valörer att välja mellan.

Tryck här för mer infomration

Gåvokort Påsk

I tider då man inte kan ses fysiskt så behöver vi påminna varandra lite extra om att vi uppskattar och tänker på varandra. Ett fint sätt att göra det på är att skicka en gåva.

Tryck här för mer infomration

Gåvokort Tack

Tack-kortet är vårt neutrala kort där du själv kan lägga till en hälsning eller ett budskap till mottagaren. Antingen skriver du det personligt eller så (om du beställer minst 50st) trycker vi en personlig hälsning direkt i kortet.
Man kan tacka för en fin arbetsinsats, för att vi tillsammans håller ut, för en fin affär...

Tryck här för mer infomration